Wednesday, January 27, 2010

last weekend...

hi...
da lama x update blog, banyak nak citer, tp sebab bz sgt (bz dgn ape pun aku x tau)..tau2 jek kat opis da ptg..hehehe

so, last weekend x g mana2 pun, ddk kat umah mengemas rumah yg da mcm sarang labah2 tu, bersawang2..
mana x nyer da 3 minggu x ddk rumah,
minggu new year mak mertua+in law dtg, xkan aku nak sibuk2 kemas rumah kan..
minggu kedua tu, balik ipoh plak, minggu ke3 balik kluang..
harusla rumah aku bersawang teruk...

sempena azam tahun baru nak rajin2 kemas rumah,
so last week, terpaksa gak ar merajinkan diri mengemas..
abis satu rumah kene kemas, dari dalam sampai la keluar..
basuh baju sampai 2 trip dgn cadar, toto semua habis kene basuh..
nasib baik la si bdk kecik tu behave jek, ddk diam2, sambil tgk tv layan susu..
kalau mengantuk nangis skit, tepuk2 tdor..
so at last, dkt kul 12 baru siap kemas..berpeluh2 bdn...

weekend ni jugak ada good news, tp mcm seram2 jek..
x tau ar da bersedia ke belum,
tp life must go on...da rezeki Tuhan nak bg...
Semuga dipermudahkan semuanya..Amin...

3 comments:

  1. su n dayana:just wait n see, to early to confirm the news..huhuhu

    ReplyDelete