Thursday, December 2, 2010

Are -U-the Lucky -One-Giveaway

well dikala ofis tgh tenang, dan keje menimbun banyak
tp empunya dia tersgtla malas..so ape lg..
joinla contest oleh Princess Tihah..

so here goes the contest..



so, syarat-syaratnya..



1. mesti lah warganegara MALAYSIA..senang aku nak pos nanti beb...

2. lelaki ke pompuan xkesah...

3. mestikah jadi follower saya..???saya x paksa, tapi kalau jadi, ianya merupakan satu bonus...:)

4. mesti promote entry nih kat blognya.."ARE U THAT LUCKY ONE..???GIVEWAY"...

dan tinggalkan link entry itu dekat ruangan komen.



5. publish/letakkan banner 'princess Tihah' diatas kat 'sidebar' blog korang dan linkkan ke blog saya..


hopefully ada luck utk wani and fatin this time..daadada






3 comments:

  1. alamak cyg... dah tamat la..pemenang pun dah ada...kan tutup raya aji aritu...xprsn ye..:)

    ReplyDelete
  2. hawa,
    contest ni dah tutup la.. :-)dah ada pmng. hehe

    ReplyDelete
  3. Hi Mommy,
    Let's win cute slogan tees for your kids in conjunction with our blog launch!
    mykedaibaby.blogspot.com

    ReplyDelete