Friday, November 19, 2010

“SHOW YOUR TEETH BABY!” CONTEST 2010!

 “SHOW YOUR TEETH BABY!” CONTEST 2010!


da lama fatin x join contest, tgk2 blog, jumpa blog RICH MOM DIARY,
so decided nak pertaruhkan gambar latest fatin untuk contest ni..

so friends, sape2 nak join bleh tgk kat link:-

dan gambar yang dipertaruhkan..
jeng..
jeng..
jeng..

Nur Almas Fatin Bin Rafezi
tarikh lahir: 13/08/2009
umur: 1 tahun 3 bulan

Hobi
Tolong ma kemas rumah, habis semua barang2 kat umah nak tolong kemas..
yang kat depan bawak g dapur, ynag kat dapur bawa ke depan..tu blom baju2 kat bilik lg..

Up to today, saya da ada 8 batang gigi aunty..
4 batang kat atas dengan 4 batang kat bawah 

harap2 adala rezeki fatin dlm contest ni..
gud luck friends..




2 comments:

  1. HAHAHAHA guld luck atin..

    qies dah ade 6 btg gigi,nak geget je kejanya.

    ReplyDelete
  2. hai hawa..salam ziarah ke blog hawa..jemput la jalan2 ke blog nazat yer.. ;p

    ReplyDelete